Burak Özçivit – Kaç Kilo, Boyu Kaç, Kaç Yaşında, Nereli, Sevgilisi Kimdir ?

Kısaca Hayatı (Biyografi)

Son zamanlarda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Burak Özçivit yine adından söz ettirmeyi başardı. Aşk Sana Benzer filminin yayına girmesinin ardından büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncunun kariyeri kadar hayatı da merak konusu oldu. 2003 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmaşında büyük başarı yakaladı ve medya sektörüne de bu yarışmayla birlikte girmiş oldu. Ardından 2005 yılında bir kez daha katıldığı Best Model of Turkey yarışmaşında birinci olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Yakışıklılığı kadar sevecen ve samimi tavırlarıyla da herkesin taktirini kazanan Burak Özçivit gün geçtikçe önemli projelerde de yer almaya başladı. 900 binden fazla twitter takipçisi olan Burak Özçivit’in hayran kitlesi daha çok kadınlardan ve genç kızlardan oluşmaktadır. Hayranları tarafından büyük ilgiyle takip edilen oyuncu artık mankenlik yapmayacağını sadece dizi ve filmlerde yer alacağını açıklayarak yeni projelere açık olduğunu belirtti.

Desteklediği Futbol Takımı

Binlerce hayranının aklına takılan sorulardan biri olan Burak Özçivit hangi takımı tutuyor? Sorusu yanıt buldu. Ünlü oyuncu koyu Fenerbahçeli olduğunu açıkladı. Kimi takipçiler buna üzülürken büyük çoğunluğu ise olumlu yanıtlar verdi.

Mesleği
Oyuncu, Model
Doğum Yeri (Nereli)
İstanbul / Türkiye
Sevgilisi
Fahriye Evcen (2014- Günümüz)
Tam Adı
Burak Özçivit
Doğum Tarihi
24 Aralık 1984
2015 Yılına Göre Yaşı
30 Yaşında
Güneş Burcu
Oğlak

 FOTO GALERİ

0 comments so far,add yours